Contacteer mij

Overgave & Overvloed 

Ericeira, Portugal 

Reis met ons mee van 21 tot 25 maart 2023

Van en tot airport Lissabon we go all-inclusive

Dis-connect & Re-connect with 1.2.3.Connect

Reserveer je plaats
Klik op onderstaande foto's en ontdek meer

Annie

Het was heerlijk om te connecteren met een prachtige groep mensen, super begeleiding! Echt van genoten en mezelf een stukje beter leren kennen! BEDANKT AAN IEDEREEN!!

Lisa

Wat begon als een spannende, onzekere reis is uitgedraaid op een fantastische ervaring! Ik heb er heel wat toffe mensen ontmoet en me kunnen upgraden met steun en hulp van professionele mensen rondom mij. Ik zou het iedereen aanraden, je komt als herboren terug.

Silke

Mijn 1ste retraite mocht ik beleven met 1.2.3 connect. Overgave en overvloed het was een 5 daagse om nooit te vergeten . Vol prachtige mensen mooie omgeving en een fantastische therapeut.

Upgrade with ease  

Laat jezelf onderdompelen in een magische reis waarbij de traditionele therapie praktijk samenkomt met de wetenschap en de nieuwste therapeutische ontwikkelingen van vandaag. (Lees: EMDR, Hypnose, Quantumfield...)

We werken vanuit een solution-focused & trauma-aware visie.
Je transformeert naar een hoger niveau van welzijn (= Upgrade

Onze therapie reizen helpen je in bewustworden, bijsturen & bereiken en laten je vooral diepgaand integreren. (= with ease)

We connecteren met je hoogste potentieel
Lees meer en ontdek wat deze reis voor jou kan betekenen.

Lees meer

All inclusive pass - Mega Relax

Intake - Luchthaventransport - Eten - Drank - Overnachting - Therapeutische workshops - Goodybag - Begeleiding
en zo veel meer...

You just sit back, relax and deeply transform.

We helpen je graag bij het regelen van vervoer en vlucht vanuit Brussels Airlines. Onze well-being coaches staan voor jou klaar. 

In het (Coached) upgrade pakket zitten 4 overnachtingen inbegrepen met ontbijt, lunch&dinner. Je ontvangt 15 uur aan professionele therapeutische workshops. Plus alles wat je nodig hebt om je upgrade succesvol te maken. 

Extra Upgrades

We voorzien een vast programma waarin vrije tijd is voorbehouden. We raden je aan om deze tijd te voorzien om de workshops verder te integreren. Je kan er prachtige wandelingen maken in de natuur of op het strand. Het is een mindfulle locatie vol verborgen plekjes om te connecteren, mediteren, te reflecteren. De well-being coaches voorzien een aanbod binnen het vrijetijdsprogramma waaronder mogelijkheid tot surfles*, pottenbak* en creatieve namiddag. Ook massages* en yoga lessen* kunnen bijgeboekt worden en worden ter plaatse gegeven. Ericeira is vlot bereikbaar te voet of met taxi* en is een ongelofelijk leuk stadje om in rond te dwalen, pastel de nata te eten, te shoppen. Kortom, voor elk wat wils! 

*Niet inbegrepen in de prijs
Terug naar begin

Weet je ook hoe afwijzing voelt? 

Vroeger, als kind, had je hierin geen keuze. Je leerde je aanpassen en je leerde inwilligen wat de anderen van je verwachtten. Je ontdekte hoe je kon overleven binnen je gezin en je omgeving. Door je onzichtbaar te maken, door te pleasen, door vrolijk te zijn, door te zorgen en flink te zijn. Of misschien nam je net de rol van bliksemafleider op en werd je snel ‘rebels’ en ‘stout’. 

Je bleef achter met een diepe angst, angst om jezelf te zijn want je hebt hier niet op mogen vertrouwen. 

Nu ben je volwassen en toch is het nog zo moeilijk om je eigen keuzes te maken (zonder hier nachten van wakker te liggen of je ongemakkelijk te voelen van schuldgevoel.) 

Het is niet evident om los te komen van oude patronen, van diepgewortelde overtuigingen. Want ga eens na.. merk je dat je vaak denkt, doet en voelt vanuit ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘ik schiet tekort’ of ‘ik ben verantwoordelijk’? 

Geven je lichaam, je geest en je brein jou ook signalen dat het anders mag?
Ik denk dat het tijd is..

Laten we terug connecteren met jezelf.

Je ware, authentieke, toffe, zalige, mooie zelf. 

Ik heb al veel geïnvesteerd in het vinden, vasthouden en verder ontwikkelen van mijzelf. 

Vroeger begreep ik het nut niet echt van het leven. Herken je dit? Die vragen als ‘wat doen we hier, waarom, voor wie en voor wat?
Nu leef ik al veel meer mijn eigen leven. Nu begrijp ik dat je het nut zelf creëert. Je geeft zelf betekenis aan je leven. En ik wil dit ook voor jou. Ik wil dat je de passie en levenslust voelt, dat je de energie voelt stromen, dat het mag goed en slecht gaan, dat het avontuurlijk en saai mag zijn. Dat je gewoon mag zijn en dat het goed is. 

Wist je dat therapie echt werkt?

Het leven leeft gemakkelijker. Je slaapt beter. Je bent vrijer en blijer. En reizen werkt ook enorm. Je verlegt je grenzen. Je ontwaakt. Je transformeert diepgaand en op een niveau die je zelf en thuis niet zomaar bereikt. 

Ik breng dit voor jou samen. Op een plaats waar ik mijn hart een beetje ben verloren, Ericeira, Portugal. Vlak aan de zee en midden in de natuur. Met een team die mij nauw aan het hart ligt. Die zullen instaan voor jouw welzijn en gemak. 

Een unieke kans. Grijp hem nu!

Een uniek aanbod. Je overnacht op een prachtige locatie die inspireert en transformeert. Je wordt begeleid vanaf begin tot einde door therapeuten.  Je krijgt 3 maal per dag een overheerlijke maaltijd bereid door de chefs van het huis. Begrijp je dus dat het uniek is? Waar heb je dit aanbod nog gezien? Laat staan voor deze prijs. 

Geef je over en ontvang. Er zal voor jou gezorgd worden. Laat deze unieke ervaring niet aan jou voorbij gaan en reserveer nu je plaats. 

Ja, ik wil boeken!

Connect retreat - a place to rest & digest

Van overleven naar leven. Van fight&flight naar rest&digest. We leven in zo'n haastige, stressvolle samenleving dat iedereen een connect retreat kan gebruiken. Je laadt weer op tot in het diepste van je (neurale) cellen. Onze upgrades garanderen dan ook langdurig tot permanente transformaties. 

We creëren voor jou een all-around ervaring zonder begin en einde. Ergens begint de reis al door het lezen van deze pagina. Je maakt contact met een verlangen, een nood en een intentie. 

Wij helpen je om dit allemaal helder te krijgen en zoeken samen hoe jij weer verder kan.

 

In een all-around ervaring gaat het over het totaal plaatje; van geur tot muziek, van ontbijt tot dinner, van bed tot bad.. 

Onze hosts Jelle & Justin, eigenaars van Casa Paco D'ilhas, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.  Passie en soul zijn verweven doorheen de hele retreat. 

Er wordt vers en vegetarisch gekookt (één avond special night met verse vis) door de lieve huiskoks. Er staan lekkere versnapering voor je klaar doorheen de dag, samen met koffie/thee/water. 

Je slaapt heerlijk in de betoverende kamers. Elke ruimte heeft zijn eigen, authentieke karakter. We werken met een systeem waarbij we aan 'het lot' overlaten welk bed voor jou is. Je kunt op voorhand doorgeven of je graag alleen slaapt, hier wordt een extra kost voor aangerekend afhankelijk van je wensen.

Terug naar begin

Meet The Team 

Carol - Well being coach

"Ik bewonder Carol haar levensvreugde, zelfstandigheid, vrolijkheid. Ik wens Carol verder veel verrijkende belevenissen toe, zoals deelnemen aan deze reis als coach. Zeker een meerwaarde. Voelde me op mijn gemak met Carol als leider tijdens de vlucht, het organiseren van uitstappen..."
 

"Carol was fantastisch! Alleen al met haar blik kon ze je duidelijk maken dat alles goed ging komen, dat je je nergens zorgen om hoefde te maken. [...]De babbels, het luisterende oor, het spelen van gezelschapsspelletjes Ik wens haar evenveel van het goede toe als ze aan ons gegeven heeft gedurende de reis.

"Het was heerlijk, ik voelde me echt verwend, het is een superlieve meid met aandacht voor iedereen Ik heb geleerd om te aanvaarden dat er iets extra voor mij gedaan word zonder mij schuldig te voelen. Ik wens Carol een super gelukkig leven toe met heel veel liefde en avontuur!"

Ann-Sophie - Well being / Fotografe 

"Het was heel aangenaam, het is een zotte doos die een heel aangename sfeer meebracht, super enthousiast en prachtige foto's, maar die ook tijdens de sessies aanwezig was maar precies onzichtbaar! "

"Je spontaniteit , goed humeur en oprechtheid is aanstekelijk 😀 . De foto's van Ann-sophie zijn zeker waardevol , mooie beelden van een buitengewone ervaring maken levenslange herinneringen."

"De prachtige foto's die we hebben als herinnering zou je met een smartphone alleen niet bekomen [...] Ze heeft me daardoor toch wel geleerd om de dingen anders te kunnen bekijken, letterlijk dan (fysiek), maar ook mentaal."

Foto's door: https://www.annsophiedeldycke.be/

Louise - Psychotherapeut 

"Ik heb in al die jaren al super veel geleerd van jou! Op een eerdere vraag antwoordde ik al hoeveel bewondering ik heb voor je aanpak, je inschattingsvermogen en je kennis! Ik vond het heel erg speciaal hoe de sessies in groep toch heel intiem werden, hoe je iedereen persoonlijk kon triggeren terwijl we daar altijd samen aanwezig waren. Hoe mooi je er de volgende dagen steeds een vervolg aan kon breien. Ik wil je via deze weg ook heel graag bedanken voor de voorbije jaren en de afgelopen fantastische reis! Zonder jou zou ik niet de persoon zijn die ik nu ben!"

"Overgave , ik heb mij laten meenemen in de therapie van Louise . Het heeft mij veel geleerd over mezelf en over mijn toekomst . Ik wens jou een mooie verder carrière vanop jou magische plaats in Portugal of ergens anders . Waar je nog veel mensen kan ontvangen met al jou warmte en liefde voor een retraite en privé . Louise was zeer waardevol want dankzij haar was dit allemaal mogelijk."

"Ik bewonder de ongeremdheid van het innerlijke kind om naar boven te komen. Alsook chapeau voor het ondernemerschap en organisatie van deze reis. Hopelijk in de toekomst nog veel mooie soortgelijke projecten! Het gaf een veilig, geborgen gevoel om een therapeut mee te hebben op reis."

Terug naar begin

Wat vond je van de reis?

"Mooie reis met veel betekenis. Verrijkende reis op verschillende vlakken. Ik heb sinds lange tijd geleefd in plaats van overleefd. Goed gevoel bij terugdenken aan. Glimlach op mijn gezicht."

Wat vond je van de all-in?

"Ik heb alles als heel fijn en aangenaam ervaren. Pure ontspanning, ook al kwam er hard innerlijk werk bij kijken. Zalig om eens niets te hoeven regelen en weten dat alles in orde komt."

Wat wens je anderen toe?

"Een zeer fijne reis in het prachtige Portugal. Verrijkend, versterkend, zalig. Gewoon doen! Een mooi cadeau voor jezelf."

FAQ

Terug naar begin

Self-Upgrade

Start waar en wanneer jij wilt

 • Cursus 21 dagen O&O
Koop nu

Coached-Upgrade

Retreat van 21 tot 25 maart 2023

 • Gratis intake
 • Cursus 21 dagen O&O
 • Luchthavenvervoer Portugal
 • All-Inclusive 5 dagen retreat
 • Upgrade goody bag
 • 6 maanden toegang tot online community met Q&A

 

Reserveer mijn plaats

Full-Upgrade

Geniet van een 1op1 transformatie

 • Gratis intake
 • Cursus 21 dagen O&O
 • Luchthavenvervoer Portugal
 • All-inclusive 5 dagen retreat
 • Upgrade goody bag
 • 6 maanden toegang tot online community met Q&A
 • 6 maanden toegang tot online therapieprogramma

 

Reserveer mijn plaats

Ik kijk er alvast naar uit om je te mogen ontmoeten en begeleiden naar een hoger niveau van welzijn en potentieel. 

Ben je er nog niet zo goed aan uit?
Neem gerust even contact met mij op en we zoeken het samen verder uit. 

Foto's door: https://www.annsophiedeldycke.be/

Contacteer mij